×

Nytt barnehage år

Da er september kommet, og vi er i gang med barnehageåret 2022-2023. Årsplanen går snart i trykken og foreldremøter er planlagt.

Mange nye små har startet, og flere starter utover høsten og frem til jul. Godt ungene kan være hjemme så lenge som mulig, da er de enda bedre forberedt for den store verden utenfor hjemmet. Med trygge voksne som har lang erfaring, er overgangen trygg og god. Ofte vanskligere for foreldre , enn barn. MEn med et bilde og en hilsen i løpet av dagen når det trengs, blir det fint for alle. 

Tordivelen og Humla er ute på turer i skogen rudt barnehagen. Godt med nære, trygge turmål med nye grupper. Til bruk på turene våre har vi fått trekkvogner, og sykkelvogner fra #Nordiccab. Vi er så glade for dette. Det forenkler turene våre, og minsker den fysiske belastningen på ansatte på tur. Med trekkvogner er hånda er fri for å leie den som trenger og vil. 
Overgangen fra Knotten og FLua har gått kjempefint for alle som nå er på Grønngruppe. Rosagruppe er klare for skoleforberedende aktiviteter. Blågruppe er klare for turer i trafikken for å lære hvordan vi skal opptre langs veger.

Dette året blir bra.